Minuhan Huntersville Intern kami, Maggie!

    Nalika kuring mimiti asup kana Terapi Rék, kuring henteu terang naon éta sareng beuki kuring diajar beuki kuring terang yén kuring dina widang anu leres, kuring resep kana hal-hal anu ditawarkeun Terapi Rék. Abdi resep terang yén kuring tiasa damel sareng populasi mana waé, sareng ngajantenkeun program sareng grup adaptasi kana populasi anu kuring… Maca deui

Minuhan Asheville Intern kami, Alex!

  Salaku jalma anu sok janten advokat pikeun jalma anu cacad, kuring kaget ngadangu ngeunaan widang terapi rekreasi nalika kuring ngadaptar di Universitas Western Carolina. Salila semester munggaran kuring di WCU, nalika kuring calik di kelas Yayasan Terapi Rékréasi, kuring sadar yén terapi rekreasi langkung seueur tibatan anu kuring kantos… Maca deui

Minuhan Intern Kaséhatan Sekutu kami, Natalia!

    Abdi émut pertama kali kuring nganjang ka Hinds' Feet Farm salami lab pikeun kelas sareng langsung ngaraosan karapihan sareng kaaslian anu nyangkut sareng kuring ti saprak éta. Anjeun tiasa ngaraosan cinta sareng kabungahan nalika anjeun ngaléngkah kana harta sareng unggal anggota staf, warga, sareng anggota program dinten… Maca deui

Minuhan Intern Program Poé Huntersville kami, Lauren!

    Nalika kuring mimiti ngamimitian dina terapi rekreasi, kuring henteu terang yén jalma anu tatu otak traumatis mangrupikeun grup anu tiasa urang layani. Kuring ogé henteu terang yén kirang ti 10 mil ti tempat kuring dewasa nyaéta Ladang Kaki Hinds, tempat anu kuring kenal sareng dipikacinta. Kuring henteu yakin arah mana magang kuring ... Maca deui

Mangpaat Terapi Okupasi jeung Rékréasi

      Nalika urang mikir ngeunaan terapi sareng tatu otak, panginten awal nyaéta rehab anu lumangsung langsung saatos tatu. Jarang pisan urang mikir ngeunaan bédana terapi anu tiasa dilakukeun dina taun-taun kahirupan anu dipikacinta saatos tatu awal. Dibikeun latar tukang Koordinator Kaséhatan Sekutu anyar kami, Brittany Turney, anggota bakal ngagaduhan kasempetan unik pikeun ilubiung dina Pekerjaan sareng… Maca deui

Survivor Nu Mapay

Nalika urang kedah mareuman program dinten-dinten urang dina awal pandémik Covid 19, kami milarian cara pikeun ngajaga anggota program urang aktipitas sareng nyambung salami waktos di bumi (sareng cobian ogé ngéléhkeun bosen!). Janten, urang nyobian sababaraha hal anu béda: pakét kagiatan kertas, pidéo tabungan staf ngajar karajinan atanapi… Maca deui

Minuhan Koordinator Kaséhatan Sekutu Anyar Kami!

Posisi Anyar Dieusian di Ladang! Brittany Turney nembé nyandak posisi énggal di kebon Koordinator Kaséhatan Sekutu. Brittany ngamimitian karirna di tegalan sabenerna, salaku TR (Therapeutic Recreation Specialist) intern di Program Huntersville Day kami. Teu lami saatos nampi lisénsina salaku TR, anjeunna mimiti damel di dieu di tegalan dina Poé… Maca deui

Pamatuhan 101

    Kecap "matuh" bisa disusud tina kecap pagawéan Latin "lengkep" nu hartina "gaduh sakabéh bagian atawa unsur, kakurangan nanaon". Staf sareng sukarelawan di dieu di Hinds Feet Farm terus-terusan narékahan pikeun "kakurangan nanaon" dina nyayogikeun perawatan anu aman sareng biaya-éféktif pikeun anggota kami pikeun ngahontal anu pangsaéna. Kami ngalakukeun ieu bari tetep patuh kana peraturan anu ketat sareng… Maca deui

Program Poé Huntersville

Minuhan bunnies tegalan kami anu ramah, Snickers sareng Oriella! Snickers lahir di dieu di tegalan ampir 5 sababaraha taun ka pengker. Anjeun panginten parantos ngaduga yén anjeunna ngagaduhan namina tina bulu warna karamelna, sapertos bagian jero permen Snickers! Anjeunna pinuh ku kapribadian sareng resep nibble dina samanggi. Oriella anyar di kebon sareng… Maca deui