Mangpaat Terapi Okupasi jeung Rékréasi

Nalika urang mikir ngeunaan terapi sareng tatu otak, panginten awal nyaéta rehab anu lumangsung langsung saatos tatu. Jarang pisan urang mikirkeun bédana terapi anu tiasa dilakukeun dina taun-taun kahirupan anu dipikacinta saatos tatu awal. Dibikeun latar tukang Koordinator Kaséhatan Sekutu anyar kami, Brittany Turney, anggota bakal ngagaduhan kasempetan unik pikeun ilubiung dina Terapi Pekerjaan sareng Rékréasi anu diarahkeun… Maca deui

Survivor Nu Mapay

Nalika urang kedah mareuman program dinten-dinten urang dina awal pandémik Covid 19, kami milarian cara pikeun ngajaga anggota program urang aktipitas sareng nyambung salami waktos di bumi (sareng cobian ogé ngéléhkeun bosen!). Janten, urang nyobian sababaraha hal anu béda: pakét kagiatan kertas, pidéo tabungan staf ngajar karajinan atanapi… Maca deui

Minuhan Koordinator Kaséhatan Sekutu Anyar Kami!

Posisi Anyar Dieusian di Ladang! Brittany Turney nembé nyandak posisi énggal di kebon Koordinator Kaséhatan Sekutu. Brittany ngamimitian karirna di tegalan sabenerna, salaku TR (Therapeutic Recreation Specialist) intern di Program Huntersville Day kami. Teu lami saatos nampi lisénsina salaku TR, anjeunna mimiti damel di dieu di tegalan dina Poé… Maca deui

Pamatuhan 101

    Kecap "matuh" bisa disusud tina kecap pagawéan Latin "lengkep" nu hartina "gaduh sakabéh bagian atawa unsur, kakurangan nanaon". Staf sareng sukarelawan di dieu di Hinds Feet Farm terus-terusan narékahan pikeun "kakurangan nanaon" dina nyayogikeun perawatan anu aman sareng biaya-éféktif pikeun anggota kami pikeun ngahontal anu pangsaéna. Kami ngalakukeun ieu bari tetep patuh kana peraturan anu ketat sareng… Maca deui

Program Poé Huntersville

Minuhan bunnies tegalan kami anu ramah, Snickers sareng Oriella! Snickers lahir di dieu di tegalan ampir 5 sababaraha taun ka pengker. Anjeun panginten parantos ngaduga yén anjeunna ngagaduhan namina tina bulu warna karamelna, sapertos bagian jero permen Snickers! Anjeunna pinuh ku kapribadian sareng resep nibble dina samanggi. Oriella anyar di kebon sareng… Maca deui

Mangpaat Therapeutic Riding

MANFAAT THERAPEUTIC RIDING Alison Spasoff, Diréktur Layanan Anggota, ogé Certified Therapeutic Riding Instruktur ngaliwatan PATH Intl. Alison mingpin Program Therapeutic Riding di tegalan sareng sok milarian sukarelawan pikeun ngabantosan pelajaran. Ngan anggota Hinds' Feet Farm anu diidinan ilubiung dina program ieu. Upami anjeun resep janten sukarelawan, punten email Alison… Maca deui

Ladang Kaki Hinds - Program Poé Asheville

Hinds' Feet Farm ngagaduhan program dinten di Asheville, Propinsi Sulawesi Tenggara sareng teu sapertos program di Huntersville, kami henteu saleresna dina tegalan! Di dieu di Asheville kami nyéwa rohangan ti garéja di jalan Hendersonville katuhu di kota. Jigana urang salaku cabang urban tina Hinds' Feet Farm. Kami sacara teknis di Asheville kidul tapi caket sareng… Maca deui