Mangpaat Therapeutic Riding

MANFAAT THERAPEUTIC RIDING Alison Spasoff, Diréktur Layanan Anggota, ogé Certified Therapeutic Riding Instruktur ngaliwatan PATH Intl. Alison mingpin Program Therapeutic Riding di tegalan sareng sok milarian sukarelawan pikeun ngabantosan pelajaran. Ngan anggota Hinds' Feet Farm anu diidinan ilubiung dina program ieu. Upami anjeun resep janten sukarelawan, punten email Alison… Maca deui

Ladang Kaki Hinds - Program Poé Asheville

Hinds' Feet Farm ngagaduhan program dinten di Asheville, Propinsi Sulawesi Tenggara sareng teu sapertos program di Huntersville, kami henteu saleresna dina tegalan! Di dieu di Asheville kami nyéwa rohangan ti garéja di jalan Hendersonville katuhu di kota. Jigana urang salaku cabang urban tina Hinds' Feet Farm. Kami sacara teknis di Asheville kidul tapi caket sareng… Maca deui