Tanggapan COVID



Protokol inféksi di handap ieu dilaksanakeun pikeun ngajaga anggota sareng staf kami aman:

  • Topéng nyaéta diperlukeun bari di salah sahiji wangunan urang.

  • Kahiji jeung foremost, lamun hiji pagawe gering atawa teu damang, maranéhanana kudu cicing di imah jeung ngabéjaan pengawas maranéhna. Upami gejala timbul nalika damel, pangawas kudu dibere beja.
  • Sateuacan staf ngamimitian shift, anggota staf anu sanés bakal nyandak sareng ngarékam suhu karyawan.
  • Suhu anggota kedah dicandak unggal dinten.
  • Sadaya cuffs B / P sareng térmométer kedah disanit saatos unggal dianggo.
  • Sadaya staf kedah ngumbah leungeun nalika asup ka bumi sareng neraskeun usaha sanitisasi (cuci tangan, nganggo sanitizer sareng sarung tangan) sapopoe. Leungeun kedah dikumbah sateuacan sareng saatos nyabut sarung tangan.
  • Sadaya permukaan anu teuas (kenop panto, saklar lampu, countertops, pakakas, grab bar, tabletops, medcart narik jeung keypads, keyboard komputer jeung mouse, telepon pribadi jeung bisnis, jsb) kudu ngusap handap / sanitized sahenteuna dua kali sapoé.
  • Sadaya alat tuang (piring, garpu, péso, jsb) kedah dibersihkeun dina mesin pencuci piring sareng henteu dikumbah ku leungeun.
  • Sadaya cucian kedah dikumbah dina siklus cai panas.
  • Korsi roda kedah diusap / disanitasi dina shift wengi unggal wengi.
  • Ngajaga 6 suku antara anggota sepanjang waktos sareng ngajaga jarak anu sami antara staf nalika henteu ngurus anggota.
  • Teu aya sémah anu diidinan di jero imah iwal ti juru anu disatujuan sareng perawat ML. Nalika salah sahiji dua jalma ieu asup ka bumi, staf bakal nyandak sareng ngarékam suhuna. Upami aya muriang, jalma éta moal diidinan asup.
  • TANPA ANGGOTA PENGIRIMAN DIBISAKAN DI DALAM IMAH (kurir apoték, pangiriman dahareun, jsb). Kabéh kudu patepung di panto jeung urus kudu lumangsung di luar.
  • Hawa Seger Nyaah Pikeun Urang Sadayana! Salami suhu di luar hampang, staf bakal ngamangpaatkeun kasempetan pikeun nyandak anggota di luar (jalan-jalan ngurilingan kampus, linggih di teras, jsb.)
  • ALL karyawan kedah nyandak pancegahan anu sami tina Ladang Kaki Hinds anu diperyogikeun nalika aya di dieu.

precautions ieu perlu pikeun ngadalikeun panyebaran inféksi.

Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan cara ngajaga diri tina panyebaran koronavirus didatangan ramatloka CDC urang.