Program poé - Huntersville, NC



Wilujeng sumping di Program Poé Ladang Kaki Hinds, lokasi Huntersville.

Hinds' Feet Farm perenahna di 14625 Hideung Farms Rd, Huntersville NC.


gambaran
gambaran
gambaran


Fakta Gancang pikeun ngamimitian



Henteu, Anggota dipénta pikeun nyandak tuang siang sorangan. Kami ngagaduhan kulkas / freezer sareng gelombang mikro sayogi.
Sababaraha pilihan transportasi sayogi. Mangga wartosan kantor kami pikeun ngabahas kabutuhan transportasi.
Alison Spasoff, Diréktur Program Poé - Huntersville-- aspasoff@hindsfeetfarm.org
Sakuliling taun, Senén nepi ka Kemis ti 9:00 nepi 3:00

Anggota kedah umurna langkung ti 18 sareng ngagaduhan TBI (tatu otak traumatis) atanapi ABI (tatu otak kaala).

Kriteria Grendeng:

  • Mampuh nyumponan kabutuhan pribadi, kalebet nginum obat, atanapi gaduh pribadi
    caregiver atawa anggota kulawarga pikeun mantuan aranjeunna.
  • Bisa komunikasi jeung batur ngaliwatan ucapan, signing, alat bantu atawa caregiver.
  • Teu make alkohol atawa ubar ilegal salila jam program; pamakéan produk bako dina ditunjuk
    wewengkon wungkul.
  • Turutan Aturan Program.
  • Ngahindarkeun paripolah anu matak ngancem diri atanapi batur.
  • Boga sumber dana kaanggotaan anu aman ngalangkungan Departemen Kaséhatan & Layanan Asasi Manusa Karolina KalérDivisi Kaséhatan Mental, Kamajuan Cacad sareng Jasa Nyiksa Zat (NC DHHS DMH/DD/SAS) Medicaid, atawa bayar swasta.
  • Upami anjeun cocog pikeun dilayanan dina kontrak jasa kami sareng Vaya Health LME/MCO, Cardinal Innovations, Partners Behavioral Health Management, Medicaid Innovations Waiver atanapi North Carolina TBI Fund, kami tiasa ngabantosan anjeun terang upami anjeun minuhan kualifikasi.
  • Saha waé anu ngagaduhan tatu otak anu sanés tatu otak traumatis (kalebet anu disababkeun ku stroke, aneurisme, tumor otak, kakurangan oksigén) bakal dibayar sareng biaya pribadi bakal ditangtukeun nganggo skala biaya ngageser kami.
  • Urang ogé tiasa nampi sumber dana sapertos kompensasi padamel sareng sababaraha asuransi swasta sanés.