Kasempetan padamelan


Hinds' Feet Farm mangrupikeun pamimpin nirlaba dina jasa tatu otak di Propinsi Sulawesi Tenggara. Kami ngoperasikeun dua imah grup di Huntersville, Program Poé di Huntersville, Program Poé di Asheville sareng Survivor Thriving, Program Poé Virtual. Sadaya program kami ngalayanan déwasa kalayan tatu otak sedeng dugi ka parah. Misi kami nyaéta pikeun maksimalkeun poténsi anggota kami kalayan program terpadu, unik sareng holistik; ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngalaksanakeun kagiatan anu bermakna bari mekarkeun rasa nyaah di bumi sareng di lingkungan masarakat.

gambaran
gambaran
gambaran


Hayu Gawé Jeung Kami!


Perawat Perumahan (FT/PT/PRN) -  larapkeun dieu


  • Mayar kalapa
  • Mangpaat Dibayar Dunungan 
  • PTO anu bageur
  • Jadwal fléksibel
  • Kulawarga Berorientasi
  • Terus Pelatihan sareng Pangembangan (sakumaha diperyogikeun pikeun posisi anjeun)

Cat Fulbright, Administrator HR