Board kami


DÉWAN DIRÉKSI



Leupaskeun Adams
Kabeungharan Manajer / Konsultan

Ben Barry
Arsitéktur, Milligan Arsitéktur

Marty Foil
Pupuhu Déwan

Karen Keating
Kolot jeung Advokat

Judy Kinnally
Cognitive Tx Solutions, Nyarita.
Alan McDonald
Anggota kulawarga Survivor
Kevin Moran
VP senior, Andover Grup - Kabeungharan swasta UBS
Tandaan Redding
Neurosurgeon, Kaséhatan Novant
Pamburu Roddey
Pendeta, Kaséhatan Novant


Christian Werner
Présidén, Wendell August Forge