Hinds' Feet Farm bungah ngumumkeun Paddockpalooza inaugural kami, pasar artisan utama pikeun nampilkeun kebon 32-acre anu indah sareng ningkatkeun kasadaran ngeunaan tatu otak. Pasar balanja kabuka anu aya di kuno, Huntersville, NC, caket Tasik Norman. Showcasing artisans premiere jeung toko, bari  

Séptémber 30, 2023


Hinds' Feet Farm, a nirlaba porsi individu kalawan tatu otak, bungah pikeun host Paddockpalooza pikeun taun kadua; pasar artisan premiere pikeun showcase tegalan 32-acre urang geulis tur ningkatkeun kasadaran tatu otak. Pasar balanja kabuka anu aya di kuno, Huntersville, NC, caket Tasik Norman. Exhibiting artisans premiere jeung toko, bari ngarasakeun Ngaruwat ngeunah ti treuk dahareun lokal.  

**Musik HIDUP BY JOE MCCOURT**

Kabetot dina ngadatangan Paddockpalooza?

INPORMASI UMUM:

  • Paddockpalooza bakal lumangsung di Hinds' Feet Farm | 14625 Hideung Farms Jalan | Huntersville, NC 28078
  • parkir bébas tur bakal sadia dina situs
  • pangakuan gratis
  • pasar bakal dimimitian dina jam 10:30 sarta réngsé dina jam 4:30
  • ngan sato jasa nu diwenangkeun dina situs
  • dahareun bakal sadia pikeun dibeuli ku ngical paralatan lokal
  • Pancegahan Covid-19 bakal dilaksanakeun dumasar kana pedoman lokal sareng nagara
  • kajadian téh hujan atawa caang

Kabetot janten Vendor di Paddockpalooza?

Hal-hal anu kudu diperhatikeun samemeh ngalamar:

  • kami henteu nampi perusahaan penjualan langsung
  • aya wates ka Jumlah ngical paralatan pikeun tiap kategori pikeun mastikeun hiji pangalaman balanja beragam
  • kami biasana ningali platform média sosial anjeun pikeun kéngingkeun ide ngeunaan produk + gaya anjeun, janten pastikeun ngalebetkeun tautan sareng aplikasi anjeun
  • punten pasihan kami dugi ka 2 minggu kanggo nampi réspon anu dikirim
  • ngical paralatan dipenta pikeun nyumbang hiji item hargana $ 25.00 atawa leuwih pikeun raffled kaluar. Barang tiasa dikirimkeun dina dinten acara
  • ngan hiji pausahaan ngajual per spasi, mangga
  • padagang nanggungjawaban kanggo korsi/méja/téndana sorangan, kecuali dipénta sareng dibayar **ténda kedah ditimbang**
  • vendor nyetél nyaéta antara 7:30AM jeung 9:30AM on Sabtu isuk. Paddockpalooza bakal dimimitian dina jam 10:30 sareng ditungtungan jam 4:30. Ngarecahna bakal dimimitian jam 4:30 PM sareng henteu sateuacanna

2023 Disatujuan Vendor sareng Truk Pangan


**dina henteu aya urutan husus**

Jackie Moffitt

Alus Karma Ranch

Plums jeung Pumpkins

Midwest ka Kidul

AVL Pipeworks

Liat Anjing Studio

Pen Cinta Productions

luménCLT

The Pickle Fetish Co.

Desain Capri, LLC

Annie Mae jeung Ivy

Kukupu N Kukupu

Charlotte Jerky

Ciptaan Ochoa

The Quirkshop Co.

Redding Kai Spésialisasi

InReach

Lucky Dog Studios

Evolve Perawatan Kulit Alami sareng Perusahaan Sabun Buatan Tangan

Shari Crouse karajinan

Waffles jeung Cash

Mommy Markovic Desain

amis granit Ladang, LLC

Tabel Anggota Ladang Kaki Hinds

Desain Hornback

NC Pup urang Bakery

Tembikar wijaksana

Caroline urang Wildflower Madu

Saluareun Brushes, LLC

Buku ngeunaan Imah

Sandwich Express

És Ratu

Sabelas Lakes Brewery

Lalampahan Pizza

Bapak Hucks usaha