Hinds' Feet Farm bungah ngumumkeun Paddockpalooza perdana kami, pasar artisan utama pikeun nampilkeun kebon 32-acre anu indah sareng ningkatkeun kasadaran ngeunaan tatu otak. Pasar balanja kabuka anu aya di kuno, Huntersville, NC, caket Tasik Norman. Showcasing artisans premiere jeung toko, bari ngarasakeun Ngaruwat ngeunah ti treuk dahareun lokal.  

DIBATALkeun pikeun 2021

TANGGAL ANYAR UNTUK 2022 BAKAL DIPOSÉS!


Hinds' Feet Farm, organisasi nirlaba anu ngalayanan jalma anu tatu otak, bungah ngumumkeun Paddockpalooza perdana kami, pasar artisan perdana pikeun nunjukkeun kebon 32-acre anu indah sareng ningkatkeun kasadaran ngeunaan tatu otak. Pasar balanja kabuka anu aya di kuno, Huntersville, NC, caket Tasik Norman. Exhibiting artisans premiere jeung toko, bari ngarasakeun Ngaruwat ngeunah ti treuk dahareun lokal.  

Kabetot dina ngadatangan Paddockpalooza?

INPORMASI UMUM:

  • Paddockpalooza bakal lumangsung di Hinds' Feet Farm | 14625 Hideung Farms Jalan | Huntersville, NC 28078
  • parkir bébas tur bakal sadia dina situs
  • pangakuan gratis
  • pasar bakal dimimitian dina jam 10:30 sarta réngsé dina jam 4:30
  • ngan sato jasa nu diwenangkeun dina situs
  • dahareun bakal sadia pikeun dibeuli ku ngical paralatan lokal
  • Pancegahan Covid-19 bakal dilaksanakeun dumasar kana pedoman lokal sareng nagara
  • kajadian téh hujan atawa caang

Kabetot janten Vendor di Paddockpalooza?

Hal-hal anu kudu diperhatikeun samemeh ngalamar:

  • kami henteu nampi perusahaan penjualan langsung
  • aya wates ka Jumlah ngical paralatan pikeun tiap kategori pikeun mastikeun hiji pangalaman balanja beragam
  • kami biasana ningali platform média sosial anjeun pikeun kéngingkeun ide ngeunaan produk + gaya anjeun, janten pastikeun ngalebetkeun tautan sareng aplikasi anjeun
  • punten pasihan kami dugi ka 2 minggu kanggo nampi réspon anu dikirim
  • ngical paralatan dipenta pikeun nyumbang hiji item hargana $ 25.00 atawa leuwih pikeun raffled kaluar. Barang tiasa dikirimkeun dina dinten acara
  • ngan hiji pausahaan ngajual per spasi, mangga
  • padagang nanggungjawaban kanggo korsi/méja/téndana sorangan, kecuali dipénta sareng dibayar **ténda kedah ditimbang**
  • vendor nyetél nyaéta antara 7:30AM jeung 9:30AM on Sabtu isuk. Paddockpalooza bakal dimimitian dina jam 10:30 sareng ditungtungan jam 4:30. Ngarecahna bakal dimimitian jam 4:30 PM sareng henteu sateuacanna

Disatujuan ngical paralatan sareng Truk Pangan

**dina henteu aya urutan husus**


Studio KMO

Jackie Moffitt

Eleven Lakes Brewing (truk bir)

Alus Karma Ranch

Rasa Manis

Amanda Dalton Perhiasan

Desain MCK

LuménCLT

Ole Buddy's Oinker Express (treuk dahareun)

AVL Pipeworks

Annie Mae & Ivy

Tulisan Lucy

Jack's Treat Truck (treuk dahareun)

Rustic jeung Utama

Ajag jeung Beusi

Lucky Dog Studios

Vizsla Unlimited

Pilihan Sampurna Hadiah Kreatif

Sharon Crouse karajinan

Kreasi warni! ku Linda Carney

Muchachos Tacos LKN (treuk dahareun)

Bailey urang Glen - CREATE

Bailey urang Glen - Mudslingers

Bailey urang Glen Woodworkers

Bailey urang Glen Karajinan Club

Sandwich Express (truk dahareun)

T&K Artz

Dollhouse Dorothy urang

Méja Anggota InReach

Ratu Nyiruan Florals tur leuwih

Seni Rupa Meg Simpson

Kantor Mecklenburg County Sherriff urang

Jones Sow jeung ngaput

Saluareun Brushes, LLC

Bulu kai

Juelerye

Méi Dijieun Manisan, LLC

Dasar Partéi

Pangobatan ku K

DayPetalDesigns

Nuturkeun Fireflies

Josephine "Josi" DiCenzo

Tiram ku Abbi

The smART Toko

Tutuwuhan Cinta LKN

Dipikanyaah ku Amy

Rick Glazebrook

Asosiasi tatu otak Propinsi Sulawesi Tenggara