Hinds' Feet Farm bungah ngumumkeun Paddockpalooza perdana kami, pasar artisan utama pikeun nampilkeun kebon 32-acre anu indah sareng ningkatkeun kasadaran ngeunaan tatu otak. Pasar balanja kabuka anu aya di kuno, Huntersville, NC, caket Tasik Norman. Showcasing artisans premiere jeung toko, bari ngarasakeun Ngaruwat ngeunah ti treuk dahareun lokal.  

Séptémber 17, 2022


Hinds' Feet Farm, organisasi nirlaba anu ngalayanan jalma anu tatu otak, bungah ngumumkeun Paddockpalooza perdana kami, pasar artisan perdana pikeun nunjukkeun kebon 32-acre anu indah sareng ningkatkeun kasadaran ngeunaan tatu otak. Pasar balanja kabuka anu aya di kuno, Huntersville, NC, caket Tasik Norman. Exhibiting artisans premiere jeung toko, bari ngarasakeun Ngaruwat ngeunah ti treuk dahareun lokal.  

Kabetot dina ngadatangan Paddockpalooza?

INPORMASI UMUM:

  • Paddockpalooza bakal lumangsung di Hinds' Feet Farm | 14625 Hideung Farms Jalan | Huntersville, NC 28078
  • parkir bébas tur bakal sadia dina situs
  • pangakuan gratis
  • pasar bakal dimimitian dina jam 10:30 sarta réngsé dina jam 4:30
  • ngan sato jasa nu diwenangkeun dina situs
  • dahareun bakal sadia pikeun dibeuli ku ngical paralatan lokal
  • Pancegahan Covid-19 bakal dilaksanakeun dumasar kana pedoman lokal sareng nagara
  • kajadian téh hujan atawa caang

Kabetot janten Vendor di Paddockpalooza?

Hal-hal anu kudu diperhatikeun samemeh ngalamar:

  • kami henteu nampi perusahaan penjualan langsung
  • aya wates ka Jumlah ngical paralatan pikeun tiap kategori pikeun mastikeun hiji pangalaman balanja beragam
  • kami biasana ningali platform média sosial anjeun pikeun kéngingkeun ide ngeunaan produk + gaya anjeun, janten pastikeun ngalebetkeun tautan sareng aplikasi anjeun
  • punten pasihan kami dugi ka 2 minggu kanggo nampi réspon anu dikirim
  • ngical paralatan dipenta pikeun nyumbang hiji item hargana $ 25.00 atawa leuwih pikeun raffled kaluar. Barang tiasa dikirimkeun dina dinten acara
  • ngan hiji pausahaan ngajual per spasi, mangga
  • padagang nanggungjawaban kanggo korsi/méja/téndana sorangan, kecuali dipénta sareng dibayar **ténda kedah ditimbang**
  • vendor nyetél nyaéta antara 7:30AM jeung 9:30AM on Sabtu isuk. Paddockpalooza bakal dimimitian dina jam 10:30 sareng ditungtungan jam 4:30. Ngarecahna bakal dimimitian jam 4:30 PM sareng henteu sateuacanna

Disatujuan ngical paralatan sareng Truk Pangan

**dina henteu aya urutan husus**

Alus Karma Ranch

Jackie Moffitt

Dollhouse Dorothy urang

Rustic jeung Utama / Ajag jeung Beusi

Shari Crouse karajinan

Liat Anjing Studio

Sarang Bajing

Kreasi warni! ku Linda Carney

AVL Pipeworks

Kreasi Andersens

Annie Méi jeung Ivy

D & Urang Sunda Sweet Ngaruwat

Saluareun Brushes

Redding Kai Spésialisasi

Perhiasan ku Ang

Tutuwuhan Cinta LKN

LuménCLT

Dasar Partéi

Méja Anggota InReach

Tabel Anggota Ladang Kaki Hinds

Norse Dijieun

Bulu kai

Pen Cinta Productions

Juelerye

Keramik DmuD

Saeutik Farmhouse Baking Company

Asosiasi tatu otak Propinsi Sulawesi Tenggara

Hayu Aya B Karajinan

Emelye Nichole Couture

Kaca ku Cary

Pink Awan Art

Lucky Dog Studios

Breadcrumbs Studio

Yayasan Moto