Pennies pikeun Puddin



P: Naon anu anjeun sebut kuda anu cicing di gigireun? A: tatangga-bor!

Henteu paduli sabaraha ageung atanapi alit sumbangan, unggal sen diitung! Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun sakola, klub, gereja sareng kelompok alit pikeun ngiringan muridna dina ngumpulkeun artos pikeun organisasi lokal.

Tunggang horseback terapi nyaéta sadia on tegalan salaku hiji kagiatan pikeun anggota ilubiung dina. Anggota dipasangkeun nepi ka dua sukarelawan, nyadiakeun continuity, kapercayaan jeung interaksi sosial maksimum. Jeung kanaékan waragad dahareun, tagihan vet, pangropéa tina lumbung jeung faktor séjén, urang pilari offset sababaraha waragad ku dimimitian hiji Pennies pikeun dana Puddin.

Éta waragad kira-kira $ 1,500 dollar unggal taun miara unggal kuda urang jeung ku sumbangan ieu, grup anjeun bisa sponsor hiji kuda salila sataun!

Diadegkeun dina taun 2000, kami mangrupikeun organisasi nirlaba anu didedikasikeun pikeun ngalayanan sawawa kalayan tatu otak. Misi kami nyaéta pikeun maksimalkeun pungsi poténsi anggota kami kalayan program terpadu, unik sareng holistik; ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngalaksanakeun kagiatan anu bermakna bari mekarkeun rasa nyaah di bumi sareng di lingkungan masarakat.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal program ieu sareng kumaha anjeun tiasa ngabantosan, mangga ngahubungan Amanda Mewborn di amewborn@hindsfeetfarm.org atanapi 704.992.1424.

* Poto ku JL Terrell Photography