AWARENESS - Guatemala

$15.00

Guatemala SHB EP sumberna tina kebon anu lokasina langkung ti 4,500 kaki (1,372 méter) di luhur permukaan laut. Kopi anu dibudidayakeun di dataran luhur ieu lalaunan asak sareng janten langkung keras sareng langkung padet tibatan kacang anu dipelak di dataran handap, nyiptakeun kacang keras keras (SHB) kalayan konsistensi alami sareng atribut rasa anu beunghar. Kopi disiapkeun pikeun ékspor ngagunakeun standar anu disebut European Preparation (EP).

Catetan rasa: sereh, jeruk, amis, kaasaman caang

Kacang Sakabeh

Kategori: