KOGNISI - Decaf Kolombia

$15.00

Kolombia sumberna tina kebon kulawarga leutik di daérah ngembang caket Medellín, Kolombia. Panén utama antara Oktober jeung Januari, jeung panén "mitaca" antara April jeung Juni. Produsén kopi leutik nyokot jeung ngolah kopi maranéhanana di pabrik micro-basah sorangan lajeng garing kopi sorangan, ilaharna dina tabel elevated jero dryers surya nu nyadiakeun panyalindungan tina hujan.

Catetan Rasa: Vanili, Peach, Kaasaman sareng Awak Saimbang

Kacang Sakabeh

Kategori: