PERSEPSI - Étiopia

$15.00

Étiopia Yirgacheffe sumberna tina kebon milik kulawarga anu diayakeun di sabudeureun pabrik anu aya di distrik Yirgacheffe. Produsén kopi nganteurkeun céri asakna ka stasiun pabrik dimana céri diurutkeun teras disimpen dina ranjang pengering anu diangkat dina lapisan ipis. The céri dihurungkeun unggal 2 nepi ka 3 jam dina sababaraha poé kahiji pikeun nyegah over-fermentasi sarta pertumbuhan kapang. Gumantung kana cuaca, 4 dugi ka 6 minggu saatosna, kacang dibuang sareng diangkut dina parchment ka Addis Ababa, ibukota Étiopia, pikeun digiling sareng dibungkus sateuacan diékspor.

Catetan Rasa: Buah Berry, Krim sareng Saimbang

Kacang Sakabeh

Kategori: