Ngabongkar Tatu Otak


Misi urang

Misi Unmasking Brain Injury nyaéta pikeun ngamajukeun kasadaran ngeunaan Prévalénsi tatu otak; pikeun masihan salamet sora sareng sarana pikeun ngadidik batur ngeunaan kumaha hirup ku tatu otak; pikeun némbongkeun batur yén jalma anu hirup kalawan cacad alatan tatu otak maranéhanana nyaéta kawas batur, deserving harkat, hormat, welas asih jeung kasempetan pikeun ngabuktikeun nilai maranéhanana salaku warga di komunitas maranéhanana.