Survivor Nu Mapay



Émbaran Pendaptaran

Hinds' Feet Farm, pamimpin nirlaba dina jasa tatu otak, dina gawé bareng sareng Asosiasi Cedera Otak Carolina Kalér (BIANC) bungah pisan ngumumkeun yén kami parantos ngaluncurkeun program online GRATIS (Thriving Survivor) pikeun individu di nagara bagian. Propinsi Sulawesi Tenggara anu cocog pikeun program éta, dibiayaan sareng dibere ku Cardinal Innovations. 

Program online kami mangrupikeun penyuluhan program pribadi urang. Salamet tatu otak anu warga Karolina Kalér diondang pikeun gabung kami unggal dinten minggu pikeun ilubiung dina rupa-rupa grup anu pikaresepeun sareng pikaresepeun nganggo platform Zoom. Salamet bakal boga kasempetan pikeun kalibet ku salamet tatu otak séjén sarta staf program kami mumpuni tinggi sabab ilubiung dina kaulinan, grup sawala, tari, yoga, bingo, karaoke tur leuwih. Salamet bakal nampi tautan pikeun ngaksés program online saatos aranjeunna diaku. Henteu aya biaya pikeun ngiringan Ladang Kaki Hinds salaku anggota salamet anu maju; kumaha oge, sumbangan salawasna wilujeng sumping pikeun ngarojong programming urang. 

Upami anjeun kabetot ngiringan Ladang Kaki Hinds sareng BIANC salaku anggota virtual, mangga klik tautan di handap ieu sareng anggota staf bakal langsung angkat ka anjeun.