Möt vår Huntersville Intern, Maggie!

 

 

När jag först började med Rec Therapy hade jag ingen aning om vad det var och ju mer jag lärde mig desto mer visste jag att jag var på rätt område, jag älskar de saker som Rec Therapy har att erbjuda. Jag älskar att veta att jag kan arbeta med vilken befolkning som helst och göra program och grupper anpassade till befolkningen som jag arbetar med.

Jag kom till Hinds' Feet Farm med min interventionsklass. Jag visste direkt att det var här jag ville vara för min praktik. Den här befolkningen är annorlunda än andra, de måste lära sig om allt och vissa får aldrig tillbaka allt fullt ut. Jag älskar att höra deras berättelser om hur de fick sina hjärnskador, jag älskar att veta att de slår oddsen och går mirakel. Jag har trivts bra här på HFF!

Jag älskar den här gruppen och att se dem varje dag. En av mina favoritgrupper att prata om är vår första vecka vi gjorde ljustillverkning, den andra RT-praktikanten och jag var i köket och hjälpte medlemmarna att göra sina ljus. Vi hade varmt vax överallt och flyttade ljus som inte var torkade över hela plats vi brände oss och en medlem skrattade åt oss och vi skrattade åt oss själva. Det var en så het röra, men medlemmarna gillade det och vad kan jag säga, jag gillade det också, att bara skratta åt varandra var värt att bli brända av vaxet.

Jag lär mig något nytt varje dag och varje dag ger något nytt, man vet aldrig vad dagen kommer att hända. Vi har haft bra dagar och dåliga dagar, men oavsett vad som hände dagen innan jag vaknar fortfarande och vill komma hit och vara med dem. Jag lade alla mina praktikägg i HFF-korgen för jag visste verkligen att det var här jag hörde hemma och tack och lov gjorde jag det för att allt löste sig. Jag får inte bara arbeta tillsammans med en fånig och konkurrenskraftig grupp medlemmar, utan jag får arbeta med fantastisk personal, och den andra RT-praktikanten, alla har varit fantastiska. Jag ser fram emot vad vi har planerat för grupper i april men ser inte fram emot att ta farväl av denna plats jag har lärt känna och älska.